De speelgoedman verscheen in 2020. Het boek kreeg vier sterren in de VN Thrillergids en bereikte de longlist van de Hebban Thrillerprijs 2021. Het is een psychologische thriller over identiteit. 

Fee Kastelijn vindt Dubbelman aardig, sinds hij haar als enige van haar collega's voor haar opkwam toen pikante foto's op Facebook verschenen. Maar terwijl ze toenadering zoekt, lijkt hij te veranderen. Heeft hij een jeugdtrauma, maar waardoor dan? 

Inigo's nachtmerries beginnen wanneer hij op een dag voor een huis staat, dat hij meent te herkennen. Hij imoet in de war zijn, want hij heeft nooit in Amsterdam gewoond. Hij begint te slaapwandelen en doet dingen die hij naderhand vergeten is. Er ontstaan problemen op het werk. Dan gebeuren er dingen die zijn geloof in zichzelf aan het wankelen brengen. 

Bekijk hier de boektrailer voor De speelgoedman. Het leukste effect krijg je met geluid. 

Een Hebban leesclub heeft het boek met aandacht gelezen en besproken. Hun oordeel was: een sterk verhaal dat goed in elkaar zit, met korte hoofdstukken, een overzichtelijke indeling en goede research. De helft van de deelnemers denkt erover om het verhaal in de toekomst nog eens te lezen, omdat het een boek is dat je, net als de hoofdpersonages, in verwarring kan brengen.