De Kleine Koning is dol op papier. Niets mooier dan een boek dat je kunt voelen en ruiken. Maar De kleine Koning houdt ook van de verrassingen die een e-book op kan leveren (en van het feit dat je de letters kunt vergroten).Zelf schrijft De kleine Koning het liefst uit de fantasie maar af en toe een technische tekst, een website of een cursus houden de geest wel soepel.

Boeken zijn bij De kleine Koning een rekbaar begrip. Aan een ansicht of affiche besteedt De kleine Koning evenveel zorg als aan een bladzijde in een boek.

Young adult en crossover boeken

Recent verscheen Halverwege. Halverwege is een crossover-boek, een boek dat zowel voor jongeren als volwassenen bestemd is. Het taalgebruik is niet kinderachtig en de geschiedenis gaat over een negentienjarige jongen. Het speelt zich af in het Labyrinth of Tides. Na Halverwege volgen nog twee delen.

Kinderboeken

In een kinderboek kan alles. Er mogen dingen die anders nooit mogen en er gebeuren dingen die je alleen in je fantasie kunt zien. In een kinderboek komen tekst en beeld samen. Illustraties zijn belangrijk en vertellen hun eigen verhaal.
Daarom is De kleine Koning zo dol op kinderboeken. Ook liedjes en gedichten vindt hij leuk. Een aantal boeken zijn al klaar, en te koop bij de uitgever. De boeken die al verschenen zijn ziet u op de boekenplank.

Non-fictie boeken

De kleine Koning schreef mee en deed de vormgeving van enkele non-fictie boeken. Die vindt u onder het kopje Non-fictie. Bij Zakelijk ziet u enkele voorbeelden van het zakelijke werk van De kleine Koning, uitgaven voor anderen.