winst jury

Terwijl De speelgoedman naar de drukker is, krijgt Heleen een leuke verrassing, Het CARPA complot is genomineerd voor de Hebban Debuutprijs.Het is de enige thriller op de longlist, en het leuke is dat ze er samen met Rima Orie op sta, net als twee jaar gelden toen ze allebei meededen aan een wedstrijd (die Rima won; Heleen won een paar weken later de thrillerwedstrijd). Beide boeken zijn nu genomineerd. 

Heb je deze thriller.nog niet gelezen en ben je nieuwsgierig, ga of bel dan naar je plaatselijke boekhandel. Ze hebben het niet gemakkelijk in deze tijd, en doen vaak veel om je van dienst te zijn, snel en veilig. 

Vanaf 6 mei ligt De speelgoedman in de winkel. De boekpresentatie bij Broese in Utrecht is afgelast, wat wel even pijn deed. Toch wel gek, ook de tweede boekpresentatie verplaatst... Benieuwd hoe dat met de derde zal gaan, want Heleen is al druk aan het schrijven.

"Schrijven houdt me op de been. Ik stel mezelf deadlines door aan enkele wedstrijden mee te doen. Ik beperk de hoeveelheid coronanieuws om mijn focus te kunnen houden en mezelf niet de put in te fantaseren. Ik wens jullie ook toe om te kunnen vluchten in een boek. En lukt het niet om je lang te concentreren, lees dan eens korte verhalen, die zijn ook erg leuk!"