winst jury

De Speelgoedman komt eraan! Ik ben een heel eind op weg met mijn manuscript. De cover is al ontworpen en binnenkort mogen redacteurs de puntje op de i gaan zetten. Het boek is zelfs al te bestellen! Denk je dan ook aan je lokale boekhandel? Die wil het misschien wel bezorgen.

De Speelgoedman gaat over Inigo Dubbelman. Na een wortelkanaalbehandeling krijgt hij nachtmerries. Zijn leven lijkt te ontsporen, net op het moment dat hij de belangstelling van Fee Kastelijn heeft gewekt, zijn collega bij transportbedrijf Dubbelman Logistiek.
Wanneer Fee besluit Inigo van zijn saaiheid te verlossen, leert ze een interessantere man kennen dan ze had verwacht. Maar wat doet hij in de uren die hij naderhand vergeten is? Al snel vragen ze zich allebei af: Wie is Inigo Dubbelman eigenlijk? De vraag gooit hun levens overhoop. Het antwoord is dodelijk.


Het komend jaar zal ik ook weer een aantal workshops geven. Ik merk dat ik zowel van het heel korte als heel lange houd, oftewel korte workshops of langdurige begeleiding van manuscripten.Ik ben bezig een serie van korte, praktische workshops te ontwikkelen waarin elke keer een deel van het schrijven aan de orde komt. 

Daarnast spelen er al weer idee├źn voor nieuwe boeken in mijn hoofd. 2020 wordt een druk jaar!