Irina vertelt en schrijft verhalen en sprookjes voor kinderen en volwassenen. Ook schrijft ze sprookjes op maat, die ze vertelt of voorleest tijdens bijeenkomsten van bedrijven en organisaties.
Een sprankelend spraakmakend sprookje houdt de luisteraars een (tover-)spiegel voor.
In glasheldere taal wordt hen een herkenbaar beeld voorgespiegeld over wie zij zijn, wie ze kunnen worden in een nieuwe situatie, hoe een organisatie er uit kan gaan zien of wat er nodig is om te bereiken wat u wilt.
Eén van de vele positieve reacties:

“Ik kan u enkel zeggen dat het voorlezen van het sprookje bij elkeen een wauw-effect heeft gehad omdat u zo goed de gevoelens die zorgverleners hebben kon vertolken in uw verhaal.
Wij hebben daardoor nadien lang kunnen debatteren en ik ben ervan overtuigd dat iedereen (ook ikzelf) er zodanig een les hebben uitgetrokken om weer eens een extra inspanning te doen om onszelf te beschermen; elk op zijn manier.
Eén van de oefeningen nadien was trouwens 'wat heb je de laatste maanden wel gedaan om voor jezelf te zorgen en waarom en geef een voorbeeld wanneer niet en hoe kan je dat in de toekomst vermijden'. Uit de grond van mijn hart hartelijk dank voor uw vertrouwen en ondersteuning bij onze werking.”  KvB, België.

Irina heeft ruim tien jaar ervaring met schrijven en vertellen (zie pagina Repertoire, Boeken en Verhalen
Ook coaching van beginnende en meer gevorderde auteurs is één van haar activiteiten. Zij is auteur bij en partner van Woordstroom.nl

Joomla templates by a4joomla