"... Vanuit verschillende tijden (1860 en 1999) en perspectieven wordt de lezer meegetrokken in hun beider zoektocht waarbij Tim een sterke band ontwikkelt met de eilandbewoners en zelfs met enkelen van hen het bordspel L.O.T. (Labyrinth of Tides) speelt. Een bijzonder geconstrueerd boek, tot in de details uitgedacht, dat de personages ook echt tot leven brengt en op een originele manier de zoektocht door het leven beschrijft."   (Biblion-recensie)

Halverwege is een avonturenroman, een zogenaamd cross-over boek, geschikt voor zowel jongeren als volwassenen. Het gaat over twee personen op een keerpunt in hun leven: Hariman Loor en zijn achter-achterkleinzoon Tim Bakker. Ze zijn allebei op zoek naar een eiland, maar raken verstrikt in intriges die hen van koers brengen.In Halverwege vind je ook tekeningen en fragmenten van de zeekaart van Hariman Loor uit 1860.

Zowel jonge als oudere mensen waarderen het boek. Ze schrijven:

"het taalgebruik is erg mooi en heel beeldend, het verhaal is intrigerend en roept kleurrijke beelden op"

"prachtig hoe de twee parallelle verhalen zo met elkaar zijn verweven, het spel LoT is een mooi intermedium tussen beiden"

"ik wist op een gegeven moment niet meer over wie ik liever wilde lezen: Tim of Hariman"

Halverwege is er in twee edities, als e-book en paperback.

Uitgever gezocht

Halverwege kent twee vervolgen. Deze zijn als manuscript beschikbaar voor ge├»nteresseerde uitgevers. De kleine Koning gunt de trilogie een beter thuis en een groter publiek dan het de drie boeken zelf kan geven. 

De kleine Koning is een boekmaker. Hij bezit wel de vaardigheid om de boeken vorm te geven en te laten drukken, maar niet de mogelijkheiden en de prestige van een erkende uitgeverij om de boeken de plaats te geven (in boekhandels en in uw kast) die ze verdienen.